Izvor: RTS, 26.Jan.2023, 14:37

Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu palestinskog ambasadora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu palestinskog ambasadora Muhameda Nabhana i tom prilikom mu zahvalio na izvanrednom doprinosu koji je tokom dugogodišnjeg mandata dao bliskim odnosima naših zemalja i naroda, saopšteno je iz Predsedništva.
Navodi se da je predsednik Vučić rekao da je ambasador Nabhan svojom ličnošću i vrednim radom ostavio dubok trag u srpskom društvu.

"Kao dokazani prijatelj Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobar poznavalac prilika u našoj zemlji i regionu, verujem da ćete i ubuduće, koliko vam to mogućnosti budu dozvoljavale, promovisati našu saradnju", istakao je predsednik Vučić poželevši mu dobro zdravlje i ličnu sreću.
Ambasador Nabhan je rekao da je tokom dugogodišnjeg rada u Srbiji bio svedok značajnog ekonomskog napretka poslednjih desetak godina, te dodao da je predsednik Vučić uzor kako treba braniti nacionalne interese.
U saopštenju se ističe da je predsednik Vučić zahvalio Palestini na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.
Dvojica sagovornika su se saglasila da postoji interes za dalje razvijanje saradnje u oblastima od obostranog značaja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Palestinski ambasador u oproštajnoj poseti kod Vučića

Izvor: Danas, 26.Jan.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu palestinskog ambasadora u Srbiji Muhameda Nabhana i zahvalio mu "na izvanrednom doprinosu koji je tokom dugogodišnjeg mandata dao bliskim odnosima dve zemlje i dva naroda".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.