Predsednik Vučić otkrio savršen recept za uspeh: Nema dobrog plana bez dobre sremske lubenice! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:51

Predsednik Vučić otkrio savršen recept za uspeh: Nema dobrog plana bez dobre sremske lubenice! (FOTO)

Neobično mesto za analizu rezultata i pripremu planova i programa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će održati konferenciju za novinare na Andrićevom vencu, uz prisustvo ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislava Nedimovića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Poznat kao čovek koji se dobro priprema i za sastanke i za konferencije za medije, Vučić je ovog puta svima otkrio savršen recept kako mu uspeva da to postigne.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik Vučić je poslednjom objavom na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" objasnio šta je, između ostalog, neophodno da javnosti uspešno predstavite ono šta želite da uradite za svoju zemlju.

Uz fotografiju sa balkona u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, dok se u pozadini vidi kupola zgrade Narodne skupštine, predsednik je napisao:

" koje ćemo sutra predstaviti. Razume se, uz dobru sremsku lubenicu".

koje ćemo sutra predstaviti. Razume se, uz dobru sremsku lubenicu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Aug 6, 2020 at 4:45am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.