Predsednik UO RTS-a Slobodan Marković

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik UO RTS-a Slobodan Marković

BEOGRAD -

Na konstitutivnoj sednici Upravnog odbora Radiotelevizije Srbije za predsednika tog tela imenovan je profesor Slobodan Marković, dok je za zamenika imenovan sociolog Milan Nikolić, saopštila je ta medijska kuća.

U neformalnom delu sednice predstavljen je menadžment kuće, a članovi Upravnog odbora upoznati su sa tekućim poslovima i problemima s kojima se suočava Javni servis Srbije.

Savet Republičke radiodifuzne agencije je na sednici 18. aprila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle sprovedenog postupka tajnog glasanja, imenovao nove članove Upravnog odbora RTS-a.

Članovi UO RTS-a su novinari Đorđe Vozarević i Milica Kuburović, istoričar Predrag Marković, profesori Zoran Popović i Žarko Trebješanin, akademik Vojislav Stanovčić i ekonomista Dušan Stokanović, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.