Predsednik Tadić vernicima čestitao ramazan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Tadić vernicima čestitao ramazan

BEOGRAD - Predsednik Srbija Boris Tadić čestitao je danas svim građanima muslimanske veroispovesti i velikodostojnicima Islamske zajednice u Republici početak meseca ramazana i ramazanskog posta, saopštila je Pres služba predsednika.

"Želim vam da naredne praznične dane provedete u krugu porodice, u duhu sreće, mira i blagostanja", navedeno je u čestitki predsenika Tadića.

Za islamske vernike sutra počinje veliki ramazanski post, koji traje 30 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - tokom celog devetog meseca ramazana, po muslimanskom hidžretskom kalendaru.

Sveti mesec ramazan (ramadan) je vreme posta, molitve, solidarnosti i milosti, u kome se vernici prepuštaju celodnevnom uzdržavanju od uzimanja hrane, cigareta, alkohola, ali i od loših misli, ideja i dela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.