Izvor: Piplmetar.rs, 01.Okt.2022, 14:31

Predsednik Srbije objavio na Instagramu šta jede za doručak (FOTO)

Predsednik Srbije navikao je građane da mu zvaničan Instagram profil ne služi samo za iznošenje javnosti informacija od opšteg državnog značaja.
Tako je jutros tokom leta za Bugarsku Aleksandar Vučić na profilu „Budućnost Srbije“ objavio svoju fotografiju uz tekst:
„Na putu za Bugarsku, važni sastanci za Srbiju. Uzgred, mislim da sam jedini na svetu koji za doručak jede kiflice i Haribo bombone“.
Emotikon u vidu smajlija na kraju objave ukazuje na to da je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << verovatno želeo da bude duhovit time što meša gumene bombone i kiflice.
Međutim, otvara se pitanje da li je stvarno od društvenog značaja da jedan državnik objavljuje šta jede ujutro, poput nekog influensera, ili bi društvene mreže ipak trebalo da koristi za iznošenje javnosti informacija od pravog značaja za državu.

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Predsednikove influenserske aktivnosti za dežurne botove uz kiflice i bombone

Izvor: Luftika.rs, 02.Okt.2022, 08:17

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uporedo sa državničkim, održava i svoje influenserske aktivnosti.. Na svom Instagram profilu objavio je neobičnu fotografiju, sa njegovim standardno isiljenim osmehom. Put ka Bugarskoj iskorišćen je za novu samopromociju.. „Na putu za Bugarsku, važni sastanci...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.