Predsednik Srbije: Neću da se mešam u rad tužilaštva, ali, jednu stvar neću da dopustim

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 21:28

Predsednik Srbije: "Neću da se mešam u rad tužilaštva, ali, jednu stvar neću da dopustim"

Povodom karikature u listu "Danas", na kojoj je prikazan kao Adolf Hitler, kazao je da ona valjda dovoljno govori o stepenu demokratije u našoj zemlji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je napad na poslanika Marjana Rističevića bilo čisto silejdžijsko nasilje, ali da ne želi da se meša u rad i odluku tužilaštva.

Vučić je, upitan da li očekuje da reaguje tužilaštvo na prebijanje poslanika Rističevića, kazao da neće da se meša u njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rad.

- Oni će da rade, na ovaj ili onaj način odlučuju. To je njihov posao - kazao je on.

Vučić je, upitan za najavljeni aktivni bojkot dela opozicije predvođene Draganom Ðilasom, rekao da ga ne interesuje šta podrazumeva bilo kakav bojkot.

- Nemojte da govorim šta mislim kakav će da bude politički kraj i krah. Jedino što me zanima je da ne bude nasilja. Nasilje neću da dopustim  - poručio je on.

- Pokazuje da može da se izrazi svako kako hoće, iako nije uvek smisleno, ali šta da se radi... - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.