Predsednik OFK Beograda: Moram da udjem u klub sad ili nikad

Izvor: Beta Video, 23.Sep.2022, 15:49

Predsednik OFK Beograda: Moram da udjem u klub sad ili nikad`

BEOGRAD - ``Od 2018. godine sam u par navrata pokušao da se vratim i pomognem, ali nisam naišao na ljude koji su imali sluha da to zajedni uradimo. U prethodnoj sezoni, u jesenjem delu se rodila nada da će OFK da se vrati u profesionalni nivo, ali su u prolećnom delu počele da se osipaju te nade. Odmah sam reagovao, rekao sam: `Moram da udjem u klub sad ili nikad`, da pomognem svojim finansijskim sredstvima, umećem, poznavanjem sporta i drugih stvari koje su neophodne za oporavak tima poput OFK Beograda``, naveo je predsednik fudbalskog kluba OFK Beograd Dejan Vuksanović.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Nastavila su se previranja u klubu sa tračevima, svadjama

Izvor: Beta Video, 23.Sep.2022

BEOGRAD - Predsednik fudbalskog kluba OFK Beograd Dejan Vuksanović je rekao da su njega i njegove saradnike verbalno, a njega i fizički, napali pojedini navijači OFK Beograda i kako je naveo, ``zahtevali da preko noći sredi probleme``.`` (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.