Predsednik Hrvatske u duelu sa srpskom kompozitorkom

Izvor: 24sata, 12.Jan.2010, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Hrvatske u duelu sa srpskom kompozitorkom

Ivo Josipović (52), novoizabrani predsednik Hrvatske, iako nije bio preterano aktivan u političkim vodama, svetski je poznat i priznat doktor prava i kompozitor. Zastupao je Hrvatsku pred Međunarodnim sudom pravde i Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju, istovremeno je direktor Zagrebačkog bijenala, a za svoju muziku dobio je mnogo hrvatskih i međunarodnih nagrada.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Uskoro susret Josipovića i Tadića

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2010

Novi predsednik Hrvatske Ivo Josipović najavio je skori sastanak sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem i istakao da su hrvatsko-srpski odnosi jedan od njegovih strateških prioriteta i ponovo mogućnost povlačenja hrvatske tužbe protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.