Izvor: B92, 23.Avg.1999, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik ANEM-a trazi razgovor sa ministarstvom radi resenja problema

Predsednik Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM) Veran Matic zatrazio je danas od saveznog ministra telekomunikacija Ivana Markovica da hitno primi delegaciju tog udruzenja, radi resavanja brojnih otvorenih problema izmedju Saveznog ministarstva telekomunikacija i najveceg broja clanica ANEM-a.

"Nasa ideja je da pokusamo da razresimo sto je moguce vise nesporazuma i neodredjenosti koje su proizvedene od trenutka kada je raspisan konkurs za dodelu frekvencija " rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Matic.

Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) uputila je danas i zahtev novosadskom Otvorenom univerzitetu da omoguci dalji nesmetan rad Radija 021, ciji je prijem otezan, a u nekim delovima grada i onemogucen, postavljanjem dva televizijska antenska sistema na zgradu Otvorenog univerziteta. U zahtevu ANEM navodi se i da je Radiju 021 zamenom brave onemogucen pristup predajniku sa koga emituje program, kao i da postoji bojazan da ce ova clanica Asocijacije biti izbacena iz prostorija, koje po osnovu zakupa koristi u zgradi Otvorenog univerziteta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.