Predložen pritvor za trojicu osumnjičenih zbog napada na ekipu Hitne pomoći

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 13:56

Predložen pritvor za trojicu osumnjičenih zbog napada na ekipu Hitne pomoći

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor trojici osumnjičenih zbog napada na ekipu Hitne pomoci.

Osumnjičeni su na saslušanju delimično priznali izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno priznali su da je došlo do sukoba i fizičkog napada na ekipu Hitne pomoći, saopšilo je Tužilaštvo.

U daljem toku postupka Tužilastvo će ispitati oštećene, svedoke očevice, pregledaće se video nadzor kritičnog događaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naloziće se medicinsko veštačenje radi utvrđivanja vrste i težine nastalih povreda kod oštećenih, i eventualno će se prikupiti drugi neophodni dokazi.

Nakon sprovedenog dokaznog postupka, javnost će biti obaveštena o konačnom ishodu.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predložen pritvor za napadače na ekipu Hitne pomoći u Beogradu

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2023

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor trojici osumnjičenih zbog napada na ekipu Hitne pomoći koji se desio u subotu, 30. aprila u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.