Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo na Vračaru: Branio se ćutanjem

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 15:53

Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo na Vračaru: Branio se ćutanjem

Nemanja Đ. (20) osumnjičen je da je 22. maja na Vračaru upucao A. P. (26) i D. L. (21) a potom pobegao u garažu u Čuburskoj ulici.

On se tokom saslušanja u tužilaštvu branio ćutanjem, saznaje "Blic".

Više javno tužilaštvo je predložilo je pritvor Višem sudu u Beogradu zbog postojanja osnove sumnje da će uticati na svedoke, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Njemu je sada i određen pritvor do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 30 dana.

Pritvor je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i zbog toga što je za krivično delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, piše Telegraf. Nemanja je, nezvanično, u Čuburskom parku čekao A.P. i kada ga je spazio prišao mu je sa pištoljem u ruci i u njega ispalio nekoliko hitaca. Jedan od ispaljenih hitaca pogodio je i D.L. iz Severne Makedonije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Određen pritvor osumnjičenom za pucnjavu na Vračaru

Izvor: Blic, 24.Maj.2023

Nemanji Đ. (20), koji se sumnjiči da je 22. maja na Vračaru upucao A. P. (26) i D. L. (21) a potom pobegao u garažu u Čuburskoj ulici, određen je pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.