Predao se zbog zloupotrebe u Nišu

Izvor: RTS, 18.Sep.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se zbog zloupotrebe u Nišu

Nakon nekoliko meseci u bekstvu, Zoran Ljubić iz Pukovca predao se policiji. Sumnja da je Ljubić sa još 11 osoba oštetio budžet Srbije i opštine Doljevac za 40 miliona dinara.

Zoran Ljubić (45) bio je u bekstvu od 9. aprila, a poternica za njim raspisana je 27. maja ove godine, saopštila je niška policija.

Sumnja se da je Ljubić, brat predsednika opštine Doljevac, sa još 11 osoba izvršio krivična dela zloupotreba službenog položaja, falsifikovanje službenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << isprava i zloupotreba odgovornog lica, čime su oštetili budžet Republike Srbije i opštine Doljevac za preko 40 miliona dinara.

I Zoranov brat Goran bio je nedostupan organima gonjenja, ali se predao tužilaštvu 22. aprila, nakon čega je ubrzo pušten da se brani sa slobode.

Po nalogu Višeg javnog tužioca u Nišu, Zoran Ljubić je sproveden u pritvor.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.