Predao se nasilnik koji je tukao bivšu ženu u bolnici

Izvor: B92, 29.Avg.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se nasilnik koji je tukao bivšu ženu u bolnici

I.I. koji je u prokupačkoj bolnici tukao svoju bivšu suprugu koja je došla na kontrolu sa svojom desetodnevnom bebom, predao se policiji.

Kako nezvanično saznaje portal prokupljenadlanu.rs, tokom dana biće saslušan pred tužiocem.

"I.I. koji je iz sela nadomak Prokuplja sve vreme bio je u bekstvu, ali su po gradu kružile priče da noću dolazi i spava kući, a da je danju u šumi", navodi se.

Njegova bivša supruga sa kojom ima petoro dece J.D. bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je smeštena i u Sigurnoj kući, jer se plašila za svoj život, ali je ubrzo na svoj zahtev izašla i sa decom bila u kući gde žive.

"Njeno svedočenje o onome šta je proživela potreslo je Srbiju, a mi smo dva puta slali zvaničan zahtev policiji u Prokuplju da nam odgovori na pitanje da li pokušavaju da ga pronađu. Oba puta policija nije odgovorila na naše zahteve", dodaje se.

On je u četvrtak upao u hodnik ginekološkog odeljenja, gde je Jasmina čekala pregled i bukvalno sa vrata počeo da je udara. Naneo joj je povrede po celom telu i zatim pobegao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.