Predao se član grupe Pravda za Davida, ispitan u policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se član grupe "Pravda za Davida", ispitan u policiji

Vedran Berić, jedan je od članova grupe "Pravda za Davida" za kojim je bila raspisana potraga, predao se policiji i u Policijskoj upravi (PU) Gradiška dao je izjavu, saznaje danas banjalučka ATV.

Navodi se da je Berićev advokat ranije kontaktirao PU Gradiška kako bi pregovarao o Berićevoj predaji.

ATV navodi da je Berić u poslednje vreme bio uz Davora Dragičevića, oca nesrećno stradalog mladića Davida Dragičevića, a da je od ranije poznat policiji jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hapšen zbog posedovanja droge i municije.

Podseća se da je Berić bio u bekstvu nakon skupa grupe "Pravda za Davida" održanog 30. decembra, posle kojeg su izbili neredi u Banjaluci i dana kasnije otkazani i svi novogodišnji koncerti u tom gradu.

DESET DOMAĆIH I JEDNA KINESKA "ZVER" Vojska Srbije je u 2018. godini dobila REKORDNO NAORUŽANJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Član grupe "Pravda za Davida" Vedran Berić predao se policiji

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2019

Vedran Berić, jedan od članova grupe "Pravda za Davida" za kojim je bila raspisana potraga, predao se policiji i dao je izjavu, saznaje banjalučka ATV...Televizija ATV navodi da je Berićev advokat ranije kontaktirao Policijsku upravu Gradiška kako bi pregovarao o Berićevoj predaji...ATV navodi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.