Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se bjegunac osumnjičen za ubistvo u Bijeljini

BIJELJINA - Mile Rosić (38), koji je osumnjičen da je prošle sedmice u Bijeljinji ubio tridesetogodišnjeg Sinišu Glamočanina, predao se policiji, potvrđeno je "Nezavisnim".

Izvor "Nezavisnih" iz CJB Bijeljina naveo je da je bjegunac došao u policijske prostorije u pratnji advokata.

"On se predao juče u popodnevnim časovima, i trenutno je u našim prostorijama", rekli su nam iz bijeljinske policije.

Glamočanin, koji je od ranije poznat policiji, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << čega je i osuđivan, ubijen je u srijedu popodne u pucnjavi u Bijeljini.

Ubica je potom umakao, a isti dan policija je pronašla mercedes ML 320, cetinjskih registarskih oznaka, kojim je pobjegao.

Podsjetimo, Siniša Glamočanin je prije sedam godina osuđen na devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva policajca u Beogradu.

Vezana vijest:

Bijeljina: Ubijen Siniša Glamočanin, u toku potraga za ubicom

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

KRAJ POTRAGE: Predao se begunac osumnjičen za ubistvo Siniše Glamočanina u Bijeljini

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016

...Iz CJB Bijeljina naveli su da je bjegunac došao u policijske prostorije u pratnji advokata.."On se predao juče u popodnevnim časovima, i trenutno je u našim prostorijama", rekli su iz bijeljinske policije..Glamočanin, koji je od ranije poznat policiji, zbog čega je i osuđivan, ubijen je u sredu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.