Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred odbornicima Skupštine grada 54 tačke

BANJALUKA - Na petoj sjednici Skupštine grada pred odbornicima će se naći 54 tačke dnevnog reda, utvrdio je u petak skupštinski kolegijum. Između ostalog, na dnevnom redu će biti Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Statuta grada, Prijedlog odluke o usvajanju budžeta grada za 2017. godinu, Prijedlog odluke o utvrđivanju poreske stope za oporezivanje nepokretnosti na području grada za 2017. godinu, te Prijedlog odluke o vrijednosti boda za obračun komunalne naknade za 2017. godinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Takođe, planirano je da odbornici razmatraju tačke iz oblasti prostornog uređenja, imovinsko-pravnih pitanja, te nekoliko kadrovskih pitanja.

Pojedini članovi Kolegijuma negodovali su zbog vremena održavanja sastanaka radnih tijela. Ukazano je na problem što odbornici kasne na zasjedanja te zatraženo da se uvede više reda u rad Skupštine. Pojedni odbornici negodovali su i zbog previše tačaka jer nemaju vremana proučiti materijale kako bi se pripremili za zasjedanje.

"Početkom godine održaćemo posebnu sjednicu Kolegijuma i utvrditi plan rada radnih tijela i Skupštine", rekao je Budimir Balaban, predsjednik Skupštine grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.