Prebila muža šniclom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2009, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebila muža šniclom

Amerikanka Elsi Igan optužena je za nasilje u porodici, jer je svog hendikepiranog supruga izudarala sirovim odreskom.

Žrtva je ispričala policiji da ga je njegova 53-godišnja žena nekoliko puta udarila šniclom u glavu zato što je odbio da uzme krišku hleba koju mu je nudila.

"Htela sam da mu održim lekciju", objasnila je Elsi, koja poriče da je odrezak koristila kao sredstvo za premlaćivanje, ali je priznala da je išamarala muža.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretukla muža šniclom

Izvor: B92, 14.Dec.2009

Majami -- Amerikanka Elsi Igan optužena je za nasilje u porodici jer je svog hendikepiranog supruga izudarala sirovim odreskom... Žrtva je ispričala policiji da ga je njegova 53-godišnja žena nekoliko puta udarila šniclom u glavu zato što je odbio da uzme krišku hleba koju mu je nudila. "Htela...

Nastavak na B92...

Pretukla muža šniclom

Izvor: Blic, 14.Dec.2009

Amerikanka Elsi Igan optužena je za nasilje u porodici jer je svog hendikepiranog supruga izudarala sirovim odreskom, javljaju svetske agencije.....Žrtva je ispričala policiji da ga je njegova 53-godišnja žena nekoliko puta udarila šniclom u glavu zato što je odbio da uzme krišku hleba koju mu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.