Pre podne sunčano, popodne kiša, temperatura do 28 stepeni

Izvor: Press, 24.Sep.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre podne sunčano, popodne kiša, temperatura do 28 stepeni

U Srbiji će danas preovlađivati sunčano vreme, a posle podne i uveče očekuje se lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a najviša dnevna temperatura biće od 25 do 28 stepeni.
Foto:Blic.rs
Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 12 stepeni na jugoistoku do 19 stepeni na jugu Banata, a vetar će >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << biti slab i umeren, istočni i jugoistočni.
U Beogradu će danas preovlađivati sunčano vreme, a uveče i tokom noći, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je kiša ili pljusak sa grmljavinom.
Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 18, a najviša dnevna oko 27 stepeni.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. oktobra, biti umereno i potpuno oblačno i hladnije vreme, u većini dana mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, a samo u nedelju i ponedeljak biće uglavnom suvo vreme.
Temperatura vazduha biće malo ispod proseka za ovo doba godine.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.