Pre podne hladno, tokom dana sunčano vreme

Izvor: Press, 02.Nov.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre podne hladno, tokom dana sunčano vreme

U Srbiji će ujutro biti hladno, mestimično slab mraz, dok će tokom dana biti sunčano vreme s temperaturom do 15 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeološki zavod.
Foto:Blic.rs
Ujutro će po kotlinama i mestimično u nižim predelima biti magla.
Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do tri stepena, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni Celzijusa.
U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će danas biti sunčano, uz slab vetar.
Jutarnja temperatura biće oko tri, a najviša dnevna oko 13 stepeni.
U Srbiji je jutros najtoplije na Crnom Vrhu i Kopaoniku, gde je u sedam časova izmereno pet, a najhladnije u Sjenici, gde je temperatura minus osam stepeni.
U Beogradu su izmerena tri, a u Valjevu, Velikom Gradištu i na Zlatiboru minus jedan stepen, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Na Paliću, u Novom Sadu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Negotinu, Požegi, Nišu i Dimitrovgradu izmerena su minus dva stepena.
U Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji i Vranju izmerena su minus tri stepena.
U Kragujevcu i Leskovcu izmerena su minus četiri, a u Zaječaru minus pet stepeni.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sutra pretežno sunčano, temperatura od 10 do 17 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2015

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano vreme sa najvišom temperaturom od 10 do 17 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Ujutro će biti hladno, mestimično sa slabim mrazem i maglom, a najniža temperatura vazduha kretaće se od minus četiri do dva stepena...Ponegde po kotlinama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.