Pre nego što je umrla Jelenina majka otkrila: Minut pre zločina zvala me je Jeca

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre nego što je umrla Jelenina majka otkrila: Minut pre zločina zvala me je Jeca

Jednu stvar nije mogla da prežali

Pre nego što je preminula Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekla je da se sa svojom ćerkom čula minut pre zločina, i da ne može da prežali to što je nije pitala sa kim je.

– Moja Jeca me je 1. aprila izvela iz bolnice, sedele smo i pile kafu. Sledeći dan je trebalo ponovo da se vidimo i ispričamo, ali je nestala. Više nikada neću videti moje dete – rekla je ona tada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zorica je bila veoma potresena i teško se nosi sa tragedijom koja ju je zadesila,

– Tog dana kada je Jeca nestala čula sam se s njom oko 16 sati. Rekla je: “Mama, samo da istrčim još jedan krug i dolazim.” Međutim, nije rekla gde je trčala, da li je bila na nasipu. Proklinjem i danas sebe što je nisam pitala gde je i s kim je. Možda bih sada bila mirnija, možda bi onaj ko je ovo zlodelo uradio bio u zatvoru. Znam da je Jeca bila zadihana, ali mi nije palo na pamet da je pitam gde se nalazi.

Odbrana preduzela prve korake: Zoran Marjanović može na slobodu?!

Iako joj je obećala, njena Jelena se nije pojavila u majčinoj kući, a nije joj se više ni na telefon javljala.

– Ljudi, zvala sam je, ali mi je neko odbijao poziv. Ništa nije nagoveštavalo tragediju, ali to je bio kraj – ispričala je ona pre smrti.

Foto: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.