Pre kome Darko dozivao samo JEDNO IME, a slupao se zbog Anine svadbe!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre kome Darko dozivao samo JEDNO IME, a slupao se zbog Anine svadbe!?

U teškoj saobraćajnoj nezgodi, koju je Darko Lazić doživeo u utorak na putu Subotište-Brestać u ranim jutarnjim satima, kada se pri velikoj brzini isprevrtao automobilom, prethodila je burna noć, tokom koje je pevač konzumirao alkohol

Srpski telegraf piše da Lazić "nije mogao da se nosi sa činjenicom da se njegova bivša supruga udaje na proleće za Danijela Nedeljkovića, sa kojim je duže od godinu dana u srećnoj vezi.

Sevićka je, navodno, pre desetak dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla Laziću da priprema svadbu na proleće, što je pevača poptuno slomilo.

- Darko je bio svestan da je izgubio Anu, ali se uvek nadao da će možda s vremenom nešto da se desi, te da će oni ponovo biti srećna porodica. Ona mu je i svaku nadu ubila pre desetak dana, kada mu je saopštila da će se na proleće udati za Danijela. Od tog trenutka on je bukvalno svaki dan bio pijan. Sve mu je postalo svejedno, nije čak ni ćerku Lorenu dolazio da vidi nego je vreme provodio u kafani. Okupljao je drugove i svakodnevno su sedeli i pili – govori izvor.

On dodaje da Darko "bukvalno nije prestajao da pije".

- Drug ga je jedan dan odveo u studio da snimi pesmu koju je posvetio Ani, a koja govori o tome da je njegova najveća ljubav otišla drugom čoveku. Čašu sa rakijom je držao čak i dok je pevao u studiju, a emocije su ga toliko preplavile da joj je u trenutku poslao deo pesme – kaže izvor.

Prema tvrdnjama očevidaca, Darko je u polusvesnom stanju tražio od doktora da zove Anu, što je on navodno i učinio. Ona je navodno i bila pored Darka do ga doktori nisu uveli u veštačku komu. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Stigla me je majko, svaka suza tvoja, ona više nije ljubav moja" Veče pre nesreće Darko POSVETIO PESMU Ani?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 06:44

Teškoj saobraćajnoj nesreći koju je Darko Lazić doživeo u utorak na putu Subotište-Brestač u ranim jutarnjim satima, kada se pri velikoj brzini isprevrtao automobilom, prethodila je burna noć, a sve to zbog bivše supruge Ane Sević...Lazić, navodno, nije mogao da se nosi sa činjenicom da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.