Pre 34 godine zaludela je svet ulogom u filmu Flešdens, a danas izgleda OVAKO!

Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 34 godine zaludela je svet ulogom u filmu "Flešdens", a danas izgleda OVAKO!

Pre tačno 34 godine holivudska glumica Dženifer Bils, zaludela je filmsku publiku nakon što je odigrala glavnu ulogu u filmu "Flešdens".

Film, u kome je u prvom planu bio vatreni ples Bilsove i njeno zanosno telo, donelo je glumici planetarnu popularnost, ali nakon "Flešbeka", Dženifer nije dobila ulogu koja joj je donela sličan uspeh.

Umesto toga, karijeru je usmerila na televiziju, te je najveći uspeh napravila u seriji "The L Word" u kojoj Dženifer igra lezbejku Beti Porter.

Danas Dženifer ima 53 godine i izgleda bolje nego ikada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRE 34 GODINE ZAČARALA JE SVET ULOGOM U FLEŠDENSU: Imala je SAVRŠENO TELO, a evo kako danas izgleda

Izvor: Kurir, 20.Mar.2017

...U filmu je u prvom planu bio vatreni ples i njeno zanosno telo, a glumica je zahvaljujući tome dobila popularnost Posle "Flešdensa", Dženifer nije dobila ulogu koja joj je donela sličan uspeh..Dženifer danas ima 53 godine a kao što možete da vidite izgleda veoma dobro..Autor: EPK,Foto: Printscreen...

Nastavak na Kurir...

ZLOBNICA NEKADA NAJLEPSA GLUMICA A DANAS IZGLEDA OVAKO

Izvor: medio.rs, 21.Mar.2017, 13:17

Ovu glumicu iz Venecuele, na ovim prostorima je proslavila serija "Zlobnica" u kojoj je imala glavnu ulogu. Ova lepotica nije odolela estetskim intervencijama i podmlađivanju, a kako danas izgleda sa 43 godine, pogledajte snimak ispod!..

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.