Pre 26 godina igrala je striptizetu u “Žikinoj dinastiji“, a danas zbog nje kažu da neke žene ne stare

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 26 godina igrala je striptizetu u “Žikinoj dinastiji“, a danas zbog nje kažu da neke žene ne stare

U javnosti se ne eksponira previše, ali je aktivna u svetu glume

Olivera Viktorović osvojila je pažnju javnosti ulogom striptizete Violete u serijalu Žikina dinastija. To ju je vinulo u zvezde i danas je aktivna u glumi.

Pročitajte i:

Ne postoji čovek koji nije gledao “Žikinu dinastiju”, a da nije prepričavao čuvenu rečenicu “Ja sam striptizeta Violeta. Ostala sam bez posla, pa sam rešila da se udam. Jao, što me sramota…”
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
.

Nakon “Žikine ženidbe”, Olivera je igrala u ostvarenjima “Policajac sa Petlovog brda”, “Tri karte za Holivud”, “Slatko od snova”, “Lepa sela lepo gore”, “Rane”, “Porodično blago”, “Ljubav, navika, panika”, a gledali smo je i u “Nemanjićima“.

Ono što se da primetiti da je Violeta pre 26 godina slična Violeti danas i da na ovu glumicu neobične lepote vreme nije previše uticalo, te je primer da nekim ženama godine ne mogu ništa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.