Pre 22 godine je uhapšena Kasandra, a onda je u Jugoslaviji zavladao potpuni haos! (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 22 godine je uhapšena Kasandra, a onda je u Jugoslaviji zavladao potpuni haos! (VIDEO/FOTO)

Kasandru je glumila Koraima Tores, koja danas ima 44 godine i izgleda bolje nego ikada.

Na današnji dan 1997. godine nakon epizode u kojoj je uhapšena Kasandra u pojedinim gradovima Jugoslavije održani su protesti.

Pisane su peticije vladi Venecuele da se Kasandra hitno oslobodi iz zatvora kako bi došla iz Beograda da se kandiduje za predsednicu SR Jugoslavije.

Kasandra je junakinja istoimene serije koja je zaludela Srbiju devedesetih godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Protesti nisu bili jedino što su Srbi uradili za Kasandru. Naime, ona je bila u to vreme gost u Hali sportova, a mnogi Srbi su ćerkama davali imena Kasandra.

Kasandra je venecuelanska telenovela snimana tokom 1992. i 1993. godine, veoma komplikovane radnje koja u sebi sadrži mrtvorođenče, zamenu na rođenju, cirkus, Cigane, blizance (jednog dobrog jednog lošeg, pa onda ovaj loš sazna da je Kasandra bogata naslednica koju reši da oženi...) koja je u Srbiji prikazivana tokom 1997. na Trećem kanalu RTS-a.

Glumica vredno i naporno vežba, a na izvajanom telu i savršenim trbušnjacima mogu da joj pozavide mnoge dame širom sveta.

Feliz Semanaaaa

Vamos por ella, que no nos quede nada por hacer,que cada día cuente, que cada instante esté lleno de sonrisas #FelizLunes #💋 pic.twitter.com/uzWdigbPdr

— Coraima Torres (@CoraimaTorresD) April 29, 2019

Glumica se pored toga i zdravo hrani, a rezultati su i više nego vidljivi. Njeno telo je isklesano od mišića, a lepa Koraima slike redovno deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Zašto je bio OMILJENI GRADONAČELNIK: Ovih 5 stvari u Beogradu ne bi bilo bez Branka Pešića (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.