Pravosnažno 12 godina zatvora za ubistvo supruge

Izvor: Press, 07.Dec.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravosnažno 12 godina zatvora za ubistvo supruge

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 12 godina zatvora Milisava Kojadinovića (63) iz Smedereva, jer je nevenčanu suprugu Živoslavku Paunović (63) ubio sekirom dok je spavala.
           Tom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Smederevu kojom je Kojadinović osuđen za krivično delo ubistvo, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.
Kojadinović je ženu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa kojom je 35 godina živeo nevenčano, ubio 9. marta 2014. godine u iznajmljenoj kući u Smederevu. Zločinu je prethodila svađa, jer mu je Živoslavka rekla da više neće da živi sa njim. 
Posle svađe Živoslavka je otišla na spavanje, a Kojadinović ju je nekoliko puta udario tupim metalnim delom sekire 12 puta u glavu, a potom je dva puta ubo nožem u predelu vrata.
Mediji su ranije preneli da se Kojadinović sam prijavio policiji i ispričao da je ženu ubio, jer je htela da ga ostavi, jer ne može više da živi u bedi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.