Izvor: RTS, 09.Mar.2021, 07:02

Pravo lice Baba Marte - hladno i kišovito, na planinama sneg

U naredna dva dana upoznaćemo pravo lice Baba Marte, pošto će utorak i sreda biti najhladniji dani ove sedmice. Padaće kiša, a na planinama sneg.
Jutro će danas biti hladno sa slabim mrazom, a u toku prepodneva naoblačenje sa kišom i snegom na planinama iz južnih predela proširiće se i na centralne krajeve Srbije.

Od sredine dana naoblačenje će se proširiti i na ostale delove zemlje.
Uveče i tokom noći sneg se očekuje ponegde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i u nižim predelima južne, centralne i istočne Srbije. Na severu će biti suvo.
Jutarnja temperatura će se kretati u intervalu od minus pet do jednog stepena, a najviša dnevna od pet do devet stepeni.
U Beogradu se posle jutarnjeg mraza očekuje naoblačenje, a kiša tek tokom noći. Temperatura ni tokom najtoplijeg dela dana neće premašiti osam stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.