Pravda za psa Žuću sa Senjaka!

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravda za psa Žuću sa Senjaka!

U Ulici Koste Glavinića na Senjaku se pre dva dana odvijala prava drama.

Izvršitelji su pokušali da isele Julijanu Vasić i njenog 22-godišnjeg sina iz kuće za koju oni tvrde da im po zakonu pripada, a pritom su pretili da će uspavati njihovog psa Žuću, uprkos tome što nikom ništa nažao nije učinio.

Prijateljii porodice Vasić sprečili su iseljavanje, ali tek posle tri sata dugih pregovora. To međutim ne znači da je njihov problem rešen. Zasad, građani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušavaju da spasu njihovog psa od uspavljivanja i prikupljaju potpise na sajtu peticije24.com.

Kako stoji u tekstu peticije, snimak pokušaja iseljavanja koji je napravio portal “Espresso”, ni u jednom trenutku ne prikazuje nasilnog psa. Ipak, pošto je Žuća lajao, izvršiteljka Mirjana Dimitrijević pozvala je ekipu "Veterine Beograd" kako bi reagovala ukoliko je pas napadne.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.