Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2021, 19:28

Pravda za Stefana: Građani Karaburme traže da odgovornost snosi i sudija

Stanovnici beogradske Karaburme okupili su se ponovo na uglu ulica Marijane Gregoran i Pana Đukića, na mestu gde je nastradao devetogodišnji dečak, kada je na njega, njegovog oca i mlađeg brata naleteo automobil na pešačkom prelazu. Kako kažu, traže da odgovornost snosi i sudija koji je prvobitno dozvolio da se osumnjičeni G.L. brani sa slobode. "Ne dozvolite da više nikad tražimo pravdu na ulici zbog bahatosti sudije", poručuju. Potpisuje se i peticija "Pravda za Stefana" - predlog Stefanovog zakona.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova.rs:Ponovo protest gradjana na Karaburmi-potpisivanje peticije 'Predlog Stefanovog zakona'

Izvor: Beta, 23.Jul.2021

Nekoliko stotina stanovnika Karaburme i večeras se okupilo na mestu gde je nastradao 9-godišnji dečak kada je na njega i brata naleteo automobil na pešačkom prelazu i u toku je potpisivanje peticije "Pravda za Stefana" – Predlog Stefanovog zakona.Kako prenosi portal Nova.rs, na asfaltu je kredom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.