Pravda za Davida postaje fondacija

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pravda za Davida" postaje fondacija

Grupa “Pravda za Davida” od sledeće sedmice postaće udruženje, odnosno pravno lice.

“Nas rezultati izbora ne zanimaju, jer ko god da je na vlasti disaćemo mu za vratom”, poručio je večeras sa Trga Krajine u Banjaluci Davor Dragičević.

"Prilaze mi sinoć razočarani, kažu izbori, izgubili su. Kakvi izbori. Ja nisam ni glasao. Sinoć ovde na 50 metara pevaju, slave, Lukač se kao hijena smeje", rekao je Davor Dragičević.

"Osnivamo udruženje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fondaciju, i postaćemo pravno lice. Gde god da budete sedili, disaćemo vam za vratom", poručila je Daniela Ratešić Došen.

Davor Dragičević, otac ubijednog dvadesetjednogodišnjeg banjalučkog studenta, najavio je da će napraviti svoju državu na, kako kaže, jedinoj slobodnoj teritoriji u Srpskoj, a to je Davidov trg.

Dovezao je automobil u centar Banjaluke, traži šatore i, kako kaže, na tome se neće zaustaviti.

"Nijedno dete više ne sme biti ubijeno kao David Dragičević", poručuju iz grupe Pravda za Davida.

"Ovo su temelji naše države. Mi više nećemo živeti sa ubicama i zločincima niti biti komšije", rekao je Davor, otac ubijenog Davida.

Građani su se okupili na Trgu Krajine 197. dan zaredom, a skoro sedam meseci traže istinu i pravdu u vezi sa ubistvom Davida Dragičevića iz Banjaluke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.