Praksa za studente u gradskoj upravi, službama i javnim preduzećima

Izvor: Megafon.co, 17.Okt.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praksa za studente u gradskoj upravi, službama i javnim preduzećima

Grad Niš i Univerizitet u Nišu raspisali su konkurs za učešće u programu radne prakse, bez naknade, u javnim preduzećima, gradskim opštinama, Gradskoj upravi i službama, ustanovama kulture i sporta. Kancelarija za mlade Grada Niša sporvodi četvrti put po redu U-NI praksu i ove godine je predviđeno 44 mesta za studente završnih godina osnovnih akademskih studija i master studija.
Praksa za studente bez naknade će se održati u toku novembra 2018. godine u trajanju od mesec dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << a rok za prijavu je ponedeljak, 29. oktobar 2018. godine do 11 sati. Zainteresovani studenti mogu konkurisati na više pozicija, koje mogu naći u Katalogu pozicija.
“U-NI praksa 2018. studentima garantuje sticanje praktičnog stručnog iskustva u radu, potvrdu o obavljenoj praksi koju izdaje Grad Niš i Univerzitet u Nišu, mogućnost dobijanja preporuke od strane institucije u kojoj student obavlja praksu i priznavanje prakse kao dodatne aktivnosti od strane obrazovnih institucija u vidu 3 ESPB boda“, saopštavaju iz Kancelarije za mlade.
Tekst Konkursa za studnete i propratna dokumentacija je dostupna na sajtu Grada Niša, zatim Univerziteta u Nišu i Kancelarije za mlade Grada Niša. Za prijavu na ovaj konkurs potrebno je pripremiti prijavu (u elektronskoj i štampanoj formi), potvrdu o studiranju (skenirano i u štampanoj formi), kopiju prve stranice iz indeksa (skeniranu i u štampanoj formi) i dostaviti na e-mail adresu unipraksa@gmail.com uz navođenje naslova e-maila PRIJAVA za U-NI praksu 2018, kao i u štampanoj formi na adresu: Oficirski dom, Orlovića Pavla 28a, 18 000 Niš, uz naznaku na koverti PRIJAVA za U-NI praksu.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.