Praksa za studente u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 01.Nov.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praksa za studente u Novom Pazaru

Ministar u Vladi Srbije zadužen za nedovoljno razvijena područja Sulejman Ugljanin i rektor Državnog univerziteta u Novom Pazaru Miladin Kostić potpisali sporazum o dugoročnoj saradnji. Cilj je da se studentima omogući kvalitetna praktična nastava u institucijama, istakao Ugljanin.

Rektor državnog univerziteta u Novom Pazaru Miladin Kostić i ministar u Vladi Srbije zadužen za nedovoljno razvijena područja Sulejman Ugljanin potpisali su sporazum o dugoročnoj saradnji. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Ugljanin je rekao nakon potpisivanja ugovora da će na ovaj način njegova kancelarija kroz razne fondove unaprediti kvalitet nastave Državnog univerziteta.

"Nama je cilj da studentima tokom obrazovanja omogućimo kvalitetnu praktičnu nastavu u svim institucijama na lokalnom i republičkom nivou i da naši stručnjaci pokažu znanje i van granica naše zemlje", rekao je Ugljanin.

Kostić je istakao da je potpisivanjem sporazuma ta obrazovna ustanova napravila korak napred i svojim studentima omogućila da pored sticanja teorijskog znanja steknu i određena praktična znanja na osnovu kojih će moći da unaprede svoj posao.

"Želja nam je da naši studenti odmah nakon završetka studija budu spremni da daju doprinos na poslovima koje budu radili, jer time daju doprinos i svojoj porodici u smanjenju siromaštva i razvoju regionu, ali i stvaranju jedne stabilne sredine u kojoj će se ceniti jedino kriterijum znanja", dodao je Kostić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ugljanin: Vlada vraća poverenje Bošnjaka

Izvor: RTS, 02.Nov.2013, 15:46

Predlogom mera za ostvarivanje prava Bošnjaka na obrazovanje na maternjem jeziku Vlada vratila njihovo poverenje u državu i njene institucije, ocenio Sulejman Ugljanin...Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin ocenio je da je predlogom mera za ostvarivanje prava Bošnjaka na obrazovanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.