Prah i pepeo FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 17:43

Prah i pepeo FOTO/VIDEO

Bombardovanje Gaze traje više od 40 dana, i nema najava da će se skoro završiti. Najnoviji snimci pokazuju razmere uništavanja. Gaza je pretvorena u prah.

Svakodnevno stižu vesti o sukobima na toj palestinskoj teritoriji koju je Izrael napao nakon upada Hamasa na teritoriju Izraela 7. oktobra, kada je ubijeno preko 1.000 izraelaca.

U konstantnom bobmardovanju tog pojasa koji je pod kontrolom palestinske militantne gupe poginulo je više od 11.000 ljudi. Usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i kopnena invazija na Gazu, koja još uvek traje.

Međutim, sve je više kritika na račun “izraelske odmazde” zbog ogromnog broja civilnih žrtava, od koji su polovina deca.

Osim toga, Gaza je sravnjena sa zemljom, pretvorena u prah i pepeo, što se može videti iz brojnih snimaka na društvenim mrežama, da u njoj za dugo neće biti nikakvih uslova za život.

Najnoviji satelitski snimci koji su objavljeni to i dokazuju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.