Pozvao me u kancelariju na razgovor Ispovest još jedne devojke koja tvrdi da ju je Miroslav Aleksić uznemiravao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 11:19

"Pozvao me u kancelariju na razgovor" Ispovest još jedne devojke koja tvrdi da ju je Miroslav Aleksić uznemiravao (FOTO)

U školu Mike Aleksića, poznatu i cenjenu, deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.

Decenijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poznat kao rasadnik glumački talenata iz svoje škole glume.

.

pic.twitter.com/Fk93vR7Ov2

— Rakaš (@GospodjaIvana) January 16, 2021

Još jedna devojka koja je išla kod Aleksića se oglasila preko društvene mreže Instagram:

- Mika je tokom celog mog odrastanja bio najveći autoritet u mom životu, tako sam uvek govorila.

- Kad sam imala 16 ili 17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u svoju kancelariju na razgovor. Vrlo se dobro sećam pitanja kao i kako sam bila obučena tog dana, što sam kasnije čula da to hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak u tvom životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.