Poznato stanje žene koju je trinaestogodišnjak napao sekirom

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 15:39

Poznato stanje žene koju je trinaestogodišnjak napao sekirom

Dečak A. L. (13) sinoć je sekirom teško povredio tinejdžera M. S. (17) i njegovu majku u mestu Radojevo kod Nove Crnje.

Teško povređena V. S. (57) je, posle prijema u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine (KCV) u Novom Sadu i primarnog hirurškog tretmana, u stabilnom stanju hospitalizovana na Klinici za neurohirurgiju KCV, saopšteno je danas iz te zdravstvene institucije.

- Pacijentkinja V. S. primljena je na Kliniku za neurohirurgiju, preko Urgentnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << KCV, zbog povrede glave. Nakon prijema u Urgentni centar sprovedeni su adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je, stabilnog opšteg stanja, hospitalizovana na Klinici za neurohirurgiju gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring – naveo je Siniša Knežević, predstavnik KCV-a za odnose s javnošću.

Pripadnici MUP-a u Zrenjaninu po nalogu nadležnog tužilaštva, uhapsili su oca dečaka K. L. (31) i odredili meru zadržavanja do 48 časova.

K. L. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Posle operacije u zrenjaninskoj Bolnici, M. S, sedmanaestogodišnji mladić iz Radojeva u opštini Nova Crnja, na kojeg je nožem nasrnuo četiri godine mlađi drugar A. L, nalazi se u šok sobi i kako lekari kažu, u vrlo teškom i po život kritičnom stanju. Milorad je naime, prema još uvek nezvaničnim podacima, zadobio više ubodnih rana nožem u predelu grudi i ima ozbiljne povrede unutrašnjih organa, a lekari se bore za njegov život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.