Poznato od čega je umro Aleksej Navaljni

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 16:32

Poznato od čega je umro Aleksej Navaljni

Aleksej Navaljni preminuo je od 'sindroma iznenadne smrti' nakon što se srušio u petak, navodno su ruski istražitelji rekli majci opozicionog lidera.

Ljudmila Navalnaja je viđena danas kako putuje u koloniju na severu Rusije, gde joj je rečeno da je njen sin umro nakon što se vratio iz šetnje u petak u 14.17 po lokalnom vremenu.

Navaljnijevi saveznici kažu da im je uskraćena prilika da vide telo, koje će ostati kod vlasti dok se istraga ne završi prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Daily Mail.

Advokatu Navaljnog, koji je sa majkom Navaljnog stigao u grad Salehard, iz zatvora su navodno rekli da se telo nalazi u mrtvačnici. Kontakt u mrtvačnici je kasnije negirao da je telo tamo, što je otvorilo još više pitanja oko šokantne smrti ruskog opozicionara.

"Očigledno je da ubice žele da prikriju tragove i stoga ne predaju Aleksejevo telo, već ga kriju čak i od njegove majke", naveo je njegov tim u postu na Telegramu.

Šokantna smrt najžešćeg Putinovog kritičara izazvala je talas protesta širom Rusije, zbog čega je desetine ljudi uhapšeno od strane ruske policije.

Pročitajte još:

Šta znamo do sada o njegovoj smrti u zatvoru blizu Arktika Poznati detalji smrti Navaljnog

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ruske vlasti objavile uzrok smrti Navaljnog

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024

​MOSKVA - Aleksej Navaljni preminuo je od "sindroma iznenadne smrti" nakon što se srušio u petak, navodno su ruski istražitelji rekli majci opozicionog lidera kada je došla u zatvorsku koloniju IK-3 Polarni vuk.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.