Poznato kada počinje gradnja JEFTINIH STANOVA u Beogradu: 1.000 NOVIH DOMOVA obradovaće SLUŽBENIKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato kada počinje gradnja JEFTINIH STANOVA u Beogradu: 1.000 NOVIH DOMOVA obradovaće SLUŽBENIKE!

Objavljeno je da će se u narednom periodu u Beogradu izgraditi 1000 stanova za pripadnike službe bezbednosti

Skupština grada Beograda uvojila je danas više urbanističkih planova, među kojima i plan za izgradnju 1.000 stanova za pripadnike službi bezbednosti.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da će se graditi 1.000 stanova ukupne bruto površine 100.000 kvadratnih metara i podsetio da će se stanovi graditi na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i premijerke Ane Brnabić.

On je dodao da bi izgradnja stanova za pripadnike bezbednosti mogla da počne sledeće godine.

- Očekujemo da će se stanovi graditi i za druge državne službenike. Mislimo da je to dobro i to je naš doprinos naporima države da oni koji rade za državu budu i adekvatno nagrađeni - rekao je Vesić.

Na sednici su, između ostalog, usvojeni i Predlog plana detaljne regulacije za blokove između ulica Knez Danilove, Vladetine, Dalmatinske i Stanoja Glavaša, Predlog plana detaljne regulacije područja severno od Ovčanskog puta, oko rekreativnog kompleksa Ćuran i Predlog plana detaljne regulacije područja između planirane saobraćajnice Južni bulevar, sportskog kompleksa Obilić .

BONUS VIDEO: Plan nastanka velike Albanije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.