Izvor: Danas, 06.Maj.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pobednici konkursa "Moja Exit Avantura"

Exit, jedan od najprestižnijih svetskih festivala, i Viber - jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, su predstavili pobedničko rešenje i četiri posebno nagrađena rada zajedničkog međunarodnog takmičenja za dizajn stikera - "Moja Exit Avantura".

                       Kreativni rad autorke Tanje Zajceve iz Moskve (Rusija) izabran je od strane zvaničnog žirija za pobedničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << rešenje, za koje će ona dobiti nagradu u iznosu od 3.000 dolara - i koji će biti pretvoren u stiker paket na Viberu - uskoro spreman za preuzimanje od strane njegovih korisnika. Još četiri kreativna rada posebno su nagrađena od strane žirija - od autorki Milene Bragine (Moskva, Rusija), Sofije Jovandić (Beograd, Srbija), Aleksandre Kiževske (Novi Bečej, Srbija) i Vanje Todorić (Novi Sad, Srbija) - za koje će one dobiti po 500 dolara. Sve navedene umetnice će biti nagrađene ulaznicama za Exit Avanturu, dok će pobednica konkursa biti pozvana da poseti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima - uz VIP pristup bekstejdžu i svetu koji nije dostupan običnim posetiocima.

Cilj Viber stiker dizajn takmičenja "Moja Exit Avantura" bio je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture, kao i festivalskog načina života - u formi Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje je bilo nadgledano od strane organizacije "Talenthouse", koja umetnicima iz celog sveta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odabran dizajn stiker "Moja Exit Avantura"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2016

Kreativni rad autorke Tanje Zajceve iz Moskve (Rusija) izabran je od strane zvaničnog žirija za pobedničko rešenje međunarodnog takmičenja za dizajn stikere - "Moja Exit Avantura", koje su organizovali festival "Exit" i jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka "Viber"...Zajcev je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.