Poznati muzičar pokušao SAMOUBISTVO! Policija u 6.30 dobila poziv, USLEDILA DRAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati muzičar pokušao SAMOUBISTVO! Policija u 6.30 dobila poziv, USLEDILA DRAMA

Adler se decenijama otvoreno borio sa zloupotrebom supstanci, a 2011. godine priznao je da je već dva puta pokušao samoubistvo.

Nekadašnji bubnjar grupe "Guns N' Roses" , Stiven Adler (54) smešten je  u bolnicu zbog ubodne rane, a policija sumnja da je pokušao samoubistvo.

Kako navodi američki tabloid TMZ, u četvrtak oko 6.30 policiji je prijavljeno da je neko u Alderovom domu uboden.

Kad su stigli policajci i bolničari, videli su da Adler ima ubodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranu na stomaku. Adler je smešten u lokalnu bolnicu s povredama koje nisu opasne po život. Niko drugi nije osumnjičen za ovaj incident.

Bubnjar je zbog zavisnosti  1990. godine izbačen iz "Guns N 'Rosesa", ali s grupom je 2012. ušao u "Rock & Roll Hall of Fame".

Pogledajte rezultate

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.