Poznati kreator Darko Kostić osumnjičen za seksualno uznemiravanje dečaka (15)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati kreator Darko Kostić osumnjičen za seksualno uznemiravanje dečaka (15)

Kako navode mediji, policija traga za njim

Modni kreator Darko Kostić navodno je seksualno uznemiravao pevača Grand produkcije, maloletnog L.J.

Pročitajte i:

Kako mediji pišu, žrtva je učesnik emisije "Neki novi klinci". Kako se sumnja, Darko ga je fotografisao i navodno za to traži novac, a kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je, kako tvrde neimenovani izvori medija, od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dečak je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim pobegao i podneo prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bekstvu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge  jer je policija navodno pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESTAO DARKO KOSTIĆ Policija raspisala potragu za kreatorom zbog SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA dečaka

Izvor: Blic, 18.Jun.2018

Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je posle prijave da je seksualno uznemiravao maloletnog dečaka L. J. (15) i policija je raspisala potragu za njim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.