Poznati holivudski glumac NAPLJUVAO Srbe da su ZLOČINCI, a sada optužen za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati holivudski glumac NAPLJUVAO Srbe da su ZLOČINCI, a sada optužen za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE (FOTO/VIDEO)

Osam žena podnelo tužbu

Poznatog glumca Morgana Frimena (80) osam žena optužilo je za neprimereno ponašanje i seksualno zlostavljanje, navodi danas Si-En-En (CNN).

Pročitajte i:

Optužbe su se pojavile danas kad je neidentifikovana žena rekla CNN-u da ju je glumac zlostavljao 2015. godine, kad je radila kao asistent produkcije na snimanju komedije "Going in Style", u kojoj su, pored Frimena, glumili Majkl Kejn i Alana Arkin.

Ta žena tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ju je Frimen često neprimereno dirao i dnevno imao komentare o njenom telu i odeći.

Frimen je u jednom trenutku, navodi ona, pokušao da joj podigne suknju i ispitivao je da li nosi donje rublje, napominjući da je Arkin rekao kolegi da prestane sa tim, a da ovaj nije znao što bi rekao.

CNN navodi da je razgovarao sa 16 osoba u vezi sa ovakvim ponašanjem, od kojih osam tvrdi da su bili žrtve.

Neke od njih navode da se radilo o zlostavljanju, a druge to ocenjuju samo kao neprimereno ponašanje.

Još jedna žena rekla je za CNN, kako se prenosi, da ju je Frimen više puta zlostavljao za vreme snimanja filma "Now You See Me" 2012. godine.

Poznati glumac se još nije oglasio povodom optužbi.

Frimen je u dugo iščekivanoj seriji "Priča o nama" kanala Nacionalna Geografija, napljuvao Srbe i poslužio kao propagandno oružje Zapada.

Američki glumac je boravio u Bosni, obišao je Sarajevo i Srebrenicu, a u emisiji je nekoliko puta izneta trvdnja da su Srbi na tom mestu počinili genocid, kao i da su apsolutni krivci za rat na prostorima bivše Jugoslavije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.