Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2023, 10:39

Poznati fudbaler iz Holandije pronađen drogiran u hotelu

Bivši reprezentativac Holandije Daril Janmat nalazi se na rehabilitaciji u Južnoafričkoj Republici, objavili su holandski mediji. Nedavno je otkriveno da nekadašnji fudbaler ima ozbiljne probleme sa alkohom i drogom, pa su prijatelji odlučili da ga prijave u kliniku za bolesti zavisnosti zbog toga što se stvar otela kontroli.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši fudbaler pronađen „dezorijentisan, mokar i zbunjen“ pa poslat na kliniku za odvikavanje

Izvor: Luftika.rs, 27.Sep.2023

Sunovrat i pad nekada velike fudbalske nade.. Bivši reprezentativac Holandije Daril Janmat primljen je na rehabilitaciju u Južnoafričkoj Republici nakon što su mu otkriveni problemi sa drogom i alkoholom.. Nekada je bio vrhunski defanzivac, odlučio je da završi karijeru prošle godine, a nedavno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.