Poznate SRPSKE STARLETE uhapšene ZBOG PROSTITUCIJE u Crnoj Gori: Bile sa 6 Turaka, 500 EVRA PO OSOBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate SRPSKE STARLETE uhapšene ZBOG PROSTITUCIJE u Crnoj Gori: Bile sa 6 Turaka, 500 EVRA PO OSOBI!

Dve dame lakog morala privedene su u Bečićima nakon što ih je policija zatekla u luksuznom apartmanu sa šestoricom Turaka.

Jedna plejbojeva zečica i jedna manekenka navodno su uhapšene u noći između utorka i srede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije.

Devojke su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

One su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unajmili zbog pružanja seksualnih usluga.

Prema nekim navodima, tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi - navodi izvor iz Crne Gore.

- Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u neverici posmatrali policajce kako odvode atraktivne devojke - navodi izvor.

- U početku im nije bilo jasno o čemu je reč, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su lepotice pružale seksualne usluge za novac - dodaje izvor iz Crne Gore.

Kako navodi, ove dve devojke se već neko vreme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih instagram profila, koji su baš juče ugašeni.

One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kao uživaju, a neretko su posećivale i jahte.

- Jedna od njih je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih devojaka makroa Mihajla Maksimović, koji se već izvesno vreme nalazio u pritvoru - tvrdi izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.