Poznata sportistkinja MRTVA! Imala osmeh koji su svi voleli, svet u ŠOKU, policija našla torbu, usledila JEZIVA SCENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata sportistkinja MRTVA! Imala osmeh koji su svi voleli, svet u ŠOKU, policija našla torbu, usledila JEZIVA SCENA

Ubrzo je priveden i osumnjičeni za ubistvo

Španska golferka Selija Barkvin Arozamena (22), jedna od najtalentovanijih u Evropi, ubijena je u Ameni, gradiću u SAD-u.

Američki i španski mediji pišu kako je u jutarnjim satima ponedeljka na golf igralištu policija najpre pronašla njenu torbu, a potom i beživotno telo.

“Celia had an infectious smile, a bubbly personality and anyone fortunate enough to know her was blessed. Our Cyclone family mourns the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragic loss of Celia, a spectacular student-athlete and ISU ambassador.” - ISU Athletics Director Jamie Pollard

🔗https://t.co/NmFiYlvvOV pic.twitter.com/qHVaqFE2jS

— Iowa State WGolf (@CycloneWGOLF) September 18, 2018

, Kolin Danijel Ričards.

Arozamena je bila jedna od vrlo talentovanih golferki, koja je u 2018. osvojila turnir Big 12 i individualno Evropsko prvenstvo. Zbog tog  uspeha proglašena je najboljom sportistkinjom na Univerzitetu Ajova, čime je osigurala nastup na jednom od najvećih golf turnira - US Openu.

Selija je imala zarazan osmeh, vedru ličnost i svi koji smo je upoznali imali smo veliku sreću. Nedostajaće nam jako. Bila je spektakularna studentkinja, sportistkinja i ambasadorka Ajove, stoji u saopštenju za javnost Univerziteta koje je pohađala u SAD-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.