Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozivao na tuču pa uhapšen

DOBOJ - Policija iz Modriče uhapsila je lice čiji su inicijali M.S. koje se dovezlo ispred kuće u vlasništvu T.B. u mjestu Skugrić kod Modriče i pozivalo na tuču, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

M.S. je pušten na slobodu i protiv njega će nadležnom sudu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Policijskoj stanici Brod juče je prijavljeno da je 5. juna A.M. fizički napao svog oca M.M., nanijevši mu tjelesne povrede koje su kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << konstatovane u Domu zdravlja Brod.

O događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, koji ga je okvalifikovao kao krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.