Poziv za mirenje DS i SVM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2010, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za mirenje DS i SVM

BEOGRAD - Do kraja ove, a najkasnije početkom iduće nedelje, predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor sastaće se u Beogradu kako bi raščistili nagomilane nesporazume između dve stranke, saznaju Večernje novosti.

Poziv predsednika Tadića je potpuno izvestan, a tome je prethodio dogovor čelnih ljudi vojvođanskog DS i SVM da se stvari normalizuju, kažu u vrhu vojvođanskih demokrata, kao i u SVM.

Decenijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobra koaliciona saradnja dve stranke zapala je u krizu krajem prošle godine kada su poslanici SVM odbili da daju podršku republičkom, a zatim i vojvođanskom budžetu, jer Vojvodina nije dobila veći iznos sredstava za kapitalne investicije u Vojvodini.

Potom je DS u Subotici istisnuo iz vladajuće garniture predstavnike SVM, što je Pastor ocenio kao odmazdu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poziv za mirenje DS i SVM

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2010, 21:45

Do kraja ove, a najkasnije početkom iduće nedelje, Boris Tadić i Ištvan Pastor sastaće se u Beogradu kako bi raščistili nagomilane nesporazume na relaciji DS - SVM.

Nastavak na Večernje novosti...

Tadić i Pastor raščišćavaju račune

Izvor: Glas javnosti, 04.Mar.2010

BEOGRAD - Do kraja ove, a najkasnije početkom iduće nedelje, predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor sastaće se u Beogradu kako bi raščistili nagomilane nesporazume između dve stranke...Poziv predsednika Tadića je potpuno...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.