Poziv za javnu raspravu o temama od javnog interesa

Izvor: Megafon.co, 25.Feb.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za javnu raspravu o temama od javnog interesa

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima i usvojenim Mehanizmom utvrđivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja, Gradska opština Pantelej, u saradnji sa Media i reform centrom Niš, organizuje javnu raspravu o temama od javnog interesa u sredu, 27. februara, od 12 sati u konferencijskoj sali MRCN (Ul. Obrenovićeva br. 38, 2. sprat).
Tim povodom pozivamo predstavnike udruženja građana, strukovnih udruženja, nevladinih organizacija odnosno svih zainteresovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << organizacija civilnog društva, kao i medija da aktivnim učešćem u javnoj raspravi neposredno definišu najvažnije teme od interesa za lokalnu javnost i praktično kreiraju proces javnog informisanja građana za koji su životno zainteresovani.
Na ovaj način predložene i odabrane teme biće sastavni deo konkursa za medijske projekte, koje će sufinansirati Gradska opština Pantelej u cilju potpunog, pravovremenog i objektivnog obaveštavanja građana na svojoj teritoriji.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.