Izvor: Blic, 20.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za besplatne operacije u 2001.

Poziv za besplatne operacije u 2001.

U subotu je u ABM klinici na Terazijama obavljena dvadeset četvrta besplatna operacija u ovoj godini. Od strabizma je uspešno operisan osmogodišnji Miško Klinko iz Stare Pazove.

'Na besplatnom pregledu bila je i Dušica Gogdanović iz Smederevske Palanke, ali nije prošla. Njena katarakta još nije zrela i ne možemo da je operišemo - kaže gospodin Sreten Mitrović, direktor ABM klinike, i dodaje:

'Od danas je i zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otvoren poziv vašim čitaocima za dvadeset četiri besplatne operacije u 2001. Pozivam sve koji imaju ugrožen vid da se jave 'Blicu'. Samo na taj način mogu postati kandidati za operaciju. Uslovi su isti kao i da sada'.

Prve molbe za operacije u narednoj godini već su stigle u naše redakciju. Kandidovali su se:

Dušanka Spasić iz Ćićevca Zorica Miljković iz Starih Banovaca Ljubica Isailović iz Beograda Janko Petrović iz Niša

'Sve četvoro pozivam na besplatan pregled u nedelju, 24. decembra. Istoga dana pozivam i roditelje jednogodišnje Biljane Višković iz Bečeja da na pregled dovedu ćerkicu koja ima strabizam'.

'I još nešto. Već sada obaveštavam vaše čitaoce da će naša klinika normalno raditi sve dane novogodišnjih i božićnih praznika. Ako nekom zatreba pomoć, može da navrati kod nas od 9 do 18 časova'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.