Poziv radnicima da bojkotuju predstojeće izbore

Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv radnicima da bojkotuju predstojeće izbore

Predsednik Sindikata “Sloga” za jug Srbije Dejan Ilić pozvao je danas radnike na bojkot predstojećih izbora, uz obrazloženje da je to “vid otpora zbog ponižavanja, demonstracije sile, pretnji, ucena i bahaćenja” kojima su bili izloženi prethodnih godina. Članak Poziv radnicima da bojkotuju predstojeće izbore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Razvojni put srpskog političara

Izvor: Danas, 23.Sep.2019

Teško je biti političar u Srbiji. Za taj poziv neophodna je natčovečanska psihofizička spremnost, monaško strpljenje, iskušenička trpeljivost i sizifovska upornost. Članak Razvojni put srpskog političara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.