Poziv na književnu koloniju u Malom Iđošu

Izvor: Danas, 15.Okt.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv na književnu koloniju u Malom Iđošu

Književna kolonija “Tekst je prisutan” održaće se od 26. novembra do 1. decembra u Malom Iđošu. Rok za prijavljivanje je 19. oktobar, a svi prijavljeni će biti obavešteni o rezultatima do 26. oktobra. Članak Poziv na književnu koloniju u Malom Iđošu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stogodišnjica od rođenja Ingmara Bergmana

Izvor: Danas, 15.Okt.2018

Povodom obeležavanja stogodišnjice od rođenja švedskog reditelja, producenta i scenariste Ingmara Bergmana u Beogradu će se od 16. oktobra do 3. novembra održati festival posvećen ovom švedskom autoru. Članak Stogodišnjica od rođenja Ingmara Bergmana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Obeležen Dan oslobođenja Požarevca

Izvor: Danas, 15.Okt.2018

Dan oslobođenja grada Požarevca 15. oktobar, koji se sticajem istorijskih okolnosti dogodio istog dana u Prvom i Drugom svetskom ratu, obeležen je prigodnom svečanošću u zgradi starog Načelstva Članak Obeležen Dan oslobođenja Požarevca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.