Požega: Šta posle hapšenja opštinskih čelnika?

Izvor: Danas, 24.Maj.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požega: Šta posle hapšenja opštinskih čelnika?

Umesto na protest, Inicijativa za Požegu, koja organizuje protestna okupljanja, pozvala je građane da dođu u prostorije tog udruženja u subotu, 25. maja u 20 časova, kako bi razgovarali o stanju u tom gradu, nakon hapšenja opštinskog rukovodstva. Članak Požega: Šta posle hapšenja opštinskih čelnika? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Amerika upozorila svoje državljane u Albaniji

Izvor: B92, 24.Maj.2019

Američka ambasada u Tirani upozorila je svoje državljane u Albaniji na opozicioni protestni skup koji je zakazan za subotu u ovom gradu...S obzirom na to da ne postoji jasan nagoveštaj o tome kako će se ovaj protest razvijati, ambasada je pozvala svoje građane na oprez, prenosi ATA..."Očekuje se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.